Vurderer du å opprette OnlyFans og bli Creator? Eller har du bestemt deg men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang?

Vi kan hjelpe deg! Ved å registrere deg via denne linken: https://onlyfans.com/?ref=227593634

Får du hjelp til regidtrering og oppstart, vi hjelper deg med profilering på Onlyfans, Twitter, Reddit og Snapchat. Du får direkte kontakt med en av oss som følger deg opp å hjelper deg med ting du lurer på ikke får til. Du får en grats modellprofil på vår nettsiden med linker til din Onlyfans og dine sosiale medier.

Men aller først hva er onlyfans, hvordan fungerer det og hva krever det av deg?

OnlyFans er en abonnementsbasert webtjeneste der innholdsprodusenter kan tjene penger på brukere som abonnerer på deres innhold. Innholdsprodusentene kan motta penger direkte fra sine «fans» på månedlig basis, som pay-per-view eller som enkeltstående tips. Så her er det mange løsninger å du kan dermed tilpasse det som fungerer best for deg (vi hjelper deg gjerne med å finne ut av dette)

Hvor mye kan du tjene på onlyfans?

Det er ingen grense for hvor mye du kan tjene per måned, men skal du lykkes må du være forberedt på å bruke litt tid på det. Jo mer tid du bruker jo mer kommer du sannsynligvis til å tjene. Det har selvsagt også litt å si hva slags innhold du tenker og dele. Man hører mange historier om de som ordner seg onlyfans og tjener masse penger uten å gjøre så mye for det. det hender sikkert, men hører nok til unntakene. Her er det jobb over tid som skal til og man må være klar over at det ofte tar litt tid og komme skikkelig i gang.

Hvordan får du dine penger?

Hos OnlyFans får du pengene direkte på din bankkonto. Vær oppmerksom på at dette er penger du må skatte av (om du har spørsmål rundt dette er det bare å spørre så hjelper vi deg)

Er det trygt å bruke onlyfans?

Vår tilnærming er at ting alltid kan skje på nettet. Men Onlyfans er ansett som ganske trygt å bruke. Du kan være akkurat så anonym du vil, ingen private opplysninger deles med dine følgere eller ligger tilgjengelig så folk kan se. Men det er jo alltid en risiko for å bli igjenkjent av noen, så det er noe du må tenke nøye gjennom ( om du er forsiktig er sjansen minimal) Husk også at du må være over 18 og ha et gyldig pass eller førerkort (minimum 6 måneder til utløpsdato) for å kunne registrere en konto.

Hvis du etter å ha lest dette fortsatt tenker at dette er noe du kan tenke deg, men du føler du trenger litt hjelp?

Registrer deg via denne linken: https://onlyfans.com/?ref=227593634 så hjelper vi deg videre 🙂